Video-analyse: de verkeerde manier van opbouwen/aanvallen van PSV

1

Ook in het 2e duel tegen Osijek bleef PSV volharden in het opbouwen/aanvallen via de zijkanten. De Eindhovenaren grossierden daardoor in onvermogen en balverlies. Dit is Cocu aan te rekenen, omdat dit zijn manier van aanvallen is. PSV voetbalt al jaren zo doorzichtig. Waarom praat niemand Cocu bij? Wat voegen zijn assistenten Van der Weerden en Brood toe? Hoe lang mag dit nog zo doorgaan? Dit is geen toptrainer en dit is geen topvoetbal.

1 COMMENT

  1. Dit moeten ze bij PSV toch ook door hebben? Dat dit niet werkt. Of zijn ze zo dom, en wat jij schrijft niet geschikt. Ze hangen de toptrainer uit, maar kunnen een 4e klasser eigenlijk niet eens kampioen maken. Cocu out! Per direct.

Reageer

Please enter your comment!
Please enter your name here