Lefgozer Ronnie O’Sullivan

0

Nadat Jimmy White voor de 57e keer de finale van het WK snooker had verloren van saaiman Stephen Hendry ben ik het uit pure frustratie het¬†spelletje minder gaan volgen. Deze geweldige maximum break van de flamboyante Ronnie O’Sullivan tijdens de World Open in Glasgow van 2010¬†is me dan ook ontgaan.

Ronnie vraag terwijl hij pas twee ballen heeft gepot aan de verbouwereerde scheids hoeveel hij krijgt voor een maximum break (147). Hahaha, verwarring alom bij het plotseling wakker geschoten publiek, de scheids en de commentators. Wat zegt ie nu? Hoor ik dat goed? De hele tafel ligt nog vol? De scheids weet het niet en moet het navragen want Ronnie wil niet verder spelen… Heerlijk zo’n kleurrijke sportman!

Beter laat dan nooit. Bekijk de beelden

Vorig artikelRoeptoeter Cruijff moet nu eens verantwoordelijkheid nemen
Volgend artikelWanneer barst de bom bij PSV?

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in