PSV moet stoppen met de toneelstukjes

0
PSV: politiek correct geneuzel

Geniet u ook zo van PSV momenteel? En dan bedoel ik niet het voetbal want dat is al jaren niet om aan te zien, maar van het idioot slechte schooltoneel dat iedere week weer wordt opgevoerd voor de pers. PSV denkt namelijk dat u en ik 6 jaar en zwakzinnig zijn en dat ze ons echt alles op de mouw kunnen spelden.

  • Als PSV een wanprestatie pleegt tegen Utrecht noemt Rutten het vergoeilijkend een ‘valse start‘ en spreekt hij over een ‘vervelende middag’. Opmerkelijk zachte uitspraken aangezien hij op 4 januari zei dat de focus op de eerste wedstrijd lag.
  • Het grootste PSV talent, Zakaria Labyad, loopt transfervrij de deur uit aan het eind van dit seizoen. PSV (lees Marcel Brands) is vergeten zijn contract te verlengen. Brands en PSV proberen echter iedereen wijs te maken dat Labyad wel degelijk een contract heeft tot 2014.
  • Op trainingskamp in Spanje wordt van van de nummer 8 van de Segunda Division, Murcia, nauwelijks met 0-1 gewonnen. Tegen de nummer 16 van de Bundesliga, Kaiserslautern, wordt het een schamele 0-0. Toch spreekt Rutten over een ‘uitstekende trainingsweek‘ en dat dat ‘veel vertrouwen’ geeft voor de rest van de competitie.
  • Op 30 december maakt Rutten, die met PSV de afgelopen 2,5 jaar geen een prijs pakte en bovendien de ploeg slecht en angstig liet voetballen, bekend dat hij aan het einde van dit seizoen stopt bij PSV omdat hij ’toe is aan een nieuwe uitdaging‘. De komiek. Hij zit er alleen nog maar omdat PSV geen torenhoge afkoopsom wil betalen.
  • PSV speelt deze farce mee en reageert zogenaamd geschokt op het naderende vertrek van de o zo gewaardeerde Rutten en huilt bij monde van Marcel Brands en Tiny Sanders krokodillentranen.
  • Vlak voor de Kerst blikt Rutten uitermate tevreden terug op de eerste seizoenshelft. En daar heeft ie helemaal gelijk in. Als je 30 miljoen investeert in 6 nieuwe spelers, 2e staat, 13 punten hebt verspeeld en amper 5 fatsoenlijke wedstrijden hebt gespeeld, mag je inderdaad jezelf op de borst kloppen.

PSV moet snel stoppen met dat doorzichtige gewauwel. Dat politiek correcte geneuzel. Die onzin-statements. Dat elkaar de hand boven het hoofd houden. Die slappe houding zie je terug in het veld. De toneelstukjes die ze tot vervelens toe maar blijven opvoeren zijn beschamend en een topclub onwaardig. Ze moeten elkaar weer recht in de ogen kijken en niet alleen elkaar maar ook u en ik gewoon de waarheid vertellen.  Wees een vent! Schuif die trainer NU aan de kant, verleng het contract met Labyad, geef toe dat het prut is de laatste jaren en ga eindelijk eens voetballen!

Vorig artikelLabyad ook gratis de deur uit bij PSV?
Volgend artikelRechter: Religie staat boven de wet

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in