De push-up beha is gemaakt voor mannen

0

Opmerkelijk onderzoek uit Engeland. Herstel, opmerkelijke uitkomst van een onderzoek uit Engeland. Aan 2000 Britse vrouwen werd de volgende vraag gesteld: Welke uitvinding van de afgelopen 100 jaar is voor jou de meest waardevolle gebleken?

De vrouwen kozen massaal voor de pil. Op 2 kwam de de push-up BH en op 3 de wasmachine. Ik begrijp daar helemaal niks van.  Dat zijn toch allemaal uitvindingen gedaan voor de man?

Neem nu de pil. De kans op zwangerschap was de ideale smoes voor vrouwen om maar niet te hoeven seksen.  Niks geen gezanik over hoofdpijn of moe zijn. Nee, vrouwen konden vroeger met een kind dreigen en dan was de man er al snel klaar mee. Licht uit en slapen. De komst van de pil maakte daar rigoreus een einde aan. Door de pil werd de vrouw ontdaan van haar topsmoes en kreeg de man eindelijk waar die recht op had.

En dan de push-up beha. Honderd procent een uitvinding voor de man. Een bh die de borsten groter en steviger doet lijken én zorgt voor een mooi decolleté. Wie o wie zou dat nu prettig vinden om naar te kijken?

De wasmachine een uitvinding voor vrouwen? Onzin!

  • 1: dat ding is veel te zwaar voor vrouwen om te tillen.
  • 2: het is een technisch apparaat.
  • 3: wie betaalt hem?
  • 4: Zonder wasmachine had de man  met al die werkende vrouwen zelf naar de rivier kunnen lopen.

Als je naar de top 10 kijkt dan zie je allemaal hele praktische zaken voor bij komen. Het staat wel allemaal erg dichtbij en is wel heel kort door de bocht. Beetje simpel gedacht van het vrouwelijk geslacht. Hoe kan zoiets onbenulligs als mascara op plek 7 terecht komen? Wel eens gehoord van de televisie, het vliegtuig of de telefoon? Nee, de vrouwen houden het bij kant-en-klaar-maaltijden op 9. En wat te denken van electriciteit dames? Een wasmachine werkt echt niet zonder. En hoeveel van die 2000 vrouwen had de enquete uberhaupt in kunnen vullen als penicilline nooit was uitgevonden?

Vorig artikelGelukkig heet Cocu, Philip met zijn voornaam en niet Harry
Volgend artikelEberhard van der Laan zet Hans Kazan in tegen hooligans

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in