Moslims weer eens boos om niks

0

Ik heb dit weekend de film Innocence of Muslims zitten kijken. Een hele zit, ondanks dat de film nog geen kwartiertje duurde. Zelden zo’n baggerfilmpje gezien. Slecht geacteerd, amateuristische editing, waardeloze decors, lachwekkende voice-overs, humorloos, een totaal onsamenhangend script en ga zo maar door. Schooltoneel op vrijdagmiddag is nog beter te pruimen.

De film zou islam-kritisch zijn. Nou en?! Zoiets neem je toch niet serieus. Als Gekke Henkie van de overkant, gehuld in een carnavalspak en met een bord in zijn handen waarop staat ‘Ik ben knettergek’, tegen je roept dat je op een aardappel lijkt, dan lach je even en loop je door? Lijkt me wel. Dan ren je toch niet paarsrood aangelopen van woede naar binnen om een jerrycan te halen en een vleesmes? Lijkt me niet.

En toch gebeurt dat nu wel. Wereldwijd gaan nu vanwege een of ander filmpie op Youtube dagelijks duizenden moslims paarsrood aangelopen de straat op. Met messen en met jerrycans. De daarop volgende onlusten hebben geleid tot 14 doden en honderden gewonden.  Zijn ze nu helemaal gek geworden?! Ja dus! Ze zijn gek. Knettergek. Waren ze al. Dat ligt niet aan Gekke Henkie of dat flutfilmpje. Deze woede heeft dan ook helemaal niks met de film Innocence of Muslims te maken. Het is gewoon pure haat en afgunst tegen het Westen van een groot aantal gefrustreerde religieuze fanaten, aangevuld met oproerkraaiers, idioten, tuig en opgehitste domoren. Ik durf te beweren dat 99 procent van die malloten de film niet eens heeft gezien. Totaal geen benul heeft wat er aan de hand is en waar het nu precies allemaal over gaat. GeenStijl toonde dat onlangs aan door met een camera de moslimprotesten op de Dam te filmen. De brabbelende boze moslimmannetjes- en vrouwtjes hadden de film allemaal niet gezien. Het enige dat de film is, is een excuus voor de zoëven benoemde groep om de straat op te gaan en te gaan protesteren, rellen, moorden en plunderen.

Die krankzinnige, buitensporige reactie iedere keer van dat soort moslims. Ik word er doodziek van. Altijd dat gejammer. Dat eeuwige gezanik. Altijd dat gekrenkte. Het is altijd diezelfde op de tenen-getrapte-reactie. Bij elke scheet. Bij elk zuchtje wind. Daar gaan ze weer. Ik ken die mening ondertussen wel. Die is namelijk kant-en-klaar. Altijd boos, altijd dreigend, altijd zwaar beledigd, altijd gewelddadig, altijd ongenuanceerd en altijd bekrompen. Daar moet je ook niet meer mee in discussie gaan. Heeft toch geen zin. Leidt tot niks.

Als je zo – vaak exceptioneel – uit je dak gaat vanwege zoiets onbenulligs dan ben je achtelijk, zwakzinnig, niet goed bij je hoofd, eng gestoord, het product van eeuwenlange incest of ben je jarenlang op een zieke manier gehersenspoeld. Daar moet je geen enkel begrip voor hebben en de reactie van mevrouw Navi Pillay van de VN is dan ook volslagen onbegrijpelijk en vooral een totaal verkeerd signaal. Daar moeten we eens mee ophouden. Met dat begrip. Dat respect tonen. Dat door het stof gaan voor een stel idioten.

Ik vraag me ook altijd af: hoe denkt de rest van de islamitische wereld daar dan over. De moslims die niet de straat op gaan. Dat is veel interessanter. Wat vinden bijvoorbeeld de moslims in Nederland van deze orgie van geweld?  En waarom je hun mening nooit hoort?

Hoe zit dat? Waar is die mening? Waarom altijd zwijgen? Hallo, Nederlandse moslim waar bent u? Hoe denken jullie daar nu over. Over dat zo snel beledigd zijn, dat zwaar geirriteerde, dat zwart-witte, die lange tenen, dat humorloze, dat totale onvermogen tot relativeren van een paar van jullie geloofsgenoten? Nederlandse moslims zeg eens wat?! Is dat ook jullie mening? Nederlandse moslims laat je eens horen? Jullie hebben immers stemmen genoeg, gezien het onnoemlijk grote aantal moslimorganisaties in Nederland.

Waarom is het zo stil altijd? Waarom zwijgen jullie? Ik wil wel eens een ander geluid horen dan van die meneer met die rare baard, of van die porno-kijkende-advocaat of van die meneren in witte jurken van Sharia4Holand? Halllo…bent u daar…iemand??? Durft u niet misschien? Hallo? Bent u er wel? Is er wel een andere mening? Ja toch zeker?!

Update: Aboutaleb snapt het tenminste

Update:  Kantoor Frans weekblad beveiligd vanwege… u raadt het al… woedende moslims. Nu boos om cartoons van Charlie Hebdo.

Update: Obama is er ook klaar mee

Update: Tenenkrommende tv: Slaphoofd en parlementsvoorzitter Schultz van de Europese Unie veroordeelt film Innocence of Muslims, met naast zich een paar boze moslims met kromzwaarden.

Update: Het kan nog erger: Pakistan zet 100.000 dollar op hoofd filmmaker

Update: Pat Condel over vrijheid van menigsuiting en islam. Hulde!

Update: Schandalige verklaring EU over vrijheid van meningsuiting tov religie

Update: Moslimlanden willen verbod op godslastering

Vorig artikelPvdA introduceert de onbenullige Nee-schudder
Volgend artikelIdiote reactie Rabobankwielerploeg op dopinggebruik en USADA-rapport

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in