PvdA introduceert de onbenullige Nee-schudder

0

Nee-Schudder blijkt PvdA-beleidsmedewerker
Tenenkrommende televisie bij Nieuwsuur tijdens het debat tussen VVD’er Mark Rutte en PvdA’er Diederik Samson. Iedere keer als Rutte iets zegt zit er achter hem een man, opvallend nee te schudden. Zo van, wat een onzin! Nee, dit slaat echt nergens op! Hilarisch, als het spontaan zou zijn. Maar dit was een uitermate zielige poging om de kijkers thuis te beïnvloeden.

Later blijkt de man namelijk, Bart Olde Agterhuis te heten en een beleidsmedewerker van de PvdA te zijn. Een PvdA-medewerker die daar dus met opzet is neergezet. Hoe verzin je het? Ten eerste om daar zo’n kerel neer te zetten die een beetje achterbaks achter de rug van Rutte gebaren gaat lopen maken. En ten tweede om daar dan een enorme sukkel neer te zetten, waar iedereen zich alleen maar mateloos aan ergert.

Bovendien begrijp ik de redactie van Nieuwsuur niet, dat ze daar aan mee werken en het vertikken om in te grijpen.

Maar goed, even terug naar de Nee-schudder. Wat een flater van de PvdA. Daar hadden ze een sympathieke, wat oudere wijze man neer moeten zetten, die af en toe subtiel afkeurend kijkt of een keer mismoedig zijn hoofd schudt. Als die nee schudt dan zal het wel zo zijn. Maar de PvdA koos ervoor om er een onbenullige comazuiper met een chagrijnig, betweterig hoofd neer te zetten die zo erg met zijn hoofd aan het schudden was, dat je dacht dat ie naar een pingpongwedstrijd aan het kijken was. Een typ die je van ergernis gelijk door je tv wilt trekken. Rutte werd er alleen maar aardiger door. Elke keer als het hoofd van die malloot heen en weer ging, kreeg je meer sympathie voor Rutte. Wat hij ook zei. Dikke backfire dus voor de PvdA.

Vorig artikelVideo: Hoofdkantoor Philips blijft half staan na BOEM!
Volgend artikelMoslims weer eens boos om niks

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in