Video: stierenvechten gestaakt; de matadors zijn op…

0

Gisteren moest het stierenvechten in Madrid worden gestaakt omdat de matadors op waren. De stieren hadden namelijk alle 3 de matadors op de hoorns genomen, zodat deze hevig bloedend moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Zoiets – het aflasten – was nog nooit gebeurd in Spanje en zorgt momenteel voor behoorlijk wat ophef.

Het heeft wel iets van gerechtigheid: matadors die door de lucht vliegen. En als dat er 3 achterelkaar zijn, lijkt me dat een duidelijke boodschap. Het mooiste van de video is niet de idioot die op zijn knieen gaat zitten bij binnenkomst van de stier en meteen te grazen wordt genomen, maar de reactie van het verbouwereerde, huilende publiek. Goh, mevrouw dacht u soms dat u naar de bioscoop ging…

Bekijk de video.

Stierenvechten

 

Vorig artikelPeperdure onzinnige FIFA-slogans op spelersbussen WK 2014
Volgend artikelDomste filmtrailer ooit geeft plot weg…

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in