Video-analyse: de verkeerde manier van opbouwen/aanvallen van PSV

3

Ook in het 2e duel tegen Osijek bleef PSV volharden in het opbouwen/aanvallen via de zijkanten. De Eindhovenaren grossierden daardoor in onvermogen en balverlies. Dit is Cocu aan te rekenen, omdat dit zijn manier van aanvallen is. PSV voetbalt al jaren zo doorzichtig. Waarom praat niemand Cocu bij? Wat voegen zijn assistenten Van der Weerden en Brood toe? Hoe lang mag dit nog zo doorgaan? Dit is geen toptrainer en dit is geen topvoetbal.

(Analyse is van Video-analist)

Vorig artikelCocu ongeschikt voor de top: PSV blijft ouderwets voetballen
Volgend artikelLocadia zou in de tenniswereld worden opgevreten

3 REACTIES

 1. Dit moeten ze bij PSV toch ook door hebben? Dat dit niet werkt. Of zijn ze zo dom, en wat jij schrijft niet geschikt. Ze hangen de toptrainer uit, maar kunnen een 4e klasser eigenlijk niet eens kampioen maken. Cocu out! Per direct.

  • Beste Frank

   Ik begrijp niet goed wat je opmerking met deze video te maken heeft? Overigens ben je niet goed geinformeerd over de jeugdtrainers. Hier de officiele lijst van de PSV-site. Allemaal ex-profs, vaak bij elkaar in het team gezeten.

   Hoofd Jeugdopleiding Pascal Jansen

   Jong PSV Dennis Haar trainer/coach
   Peter Uneken assistent
   Twan Scheepers assistent

   PSV O19 Mark van Bommel trainer/coach
   Jürgen Dirkx assistent
   André Ooijer assistent

   PSV O17 Kristof Aelbrecht trainer/coach
   Adil Ramzi assistent

   PSV O16 Kevin Hofland trainer/coach
   Joonas Kolkka assistent

   PSV O15 Edwin de Wijs trainer/coach
   Martin de Laat assistent

   PSV O14 Mart van Duren trainer/coach

   PSV O13 Tim Wolf trainer/coach
   Vincent Heilman assistent

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in