Video-analyse: Van Bommel laat PSV traag en voorspelbaar voetballen

0

Net als vorig seizoen blijft Van Bommel maar vasthouden aan zijn oerdegelijke taktiek met weinig beweging, een hele trage opbouw en met erg voorspelbaar voetbal. PSV roept op deze manier de problemen over zichzelf af omdat om een goal te maken de ploeg volledig afhankelijk is van een bevlieging voorin. Elke tegenstander met een beetje kwaliteit kan dit PSV vrij eenvoudig verslaan en Van Bommel lijkt daarmee zijn eigen graf al te hebben gegraven, want een prijs pakken, laat staan aantrekkelijk voetbal spelen is hierdoor zo goed als onmogelijk.

(Analyses van de Video-Analist)

Vorig artikelVideo-analyse: Uitstekend en modern aanvalsspel van AZ
Volgend artikelEnorme kritiek op scoutingstandpunt KNVB. Wie heeft er nu gelijk?

Reageer

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in